Svi putevi vode na Energiju!

 In Uncategorized

Kada bismo za Paraćin rekli da je u srcu Srbije, to ne bi bila fraza. Paraćin se zaista i nalazi u samom centru zemlje, na 156 kilometara od Beograda, idući auto putem ka Nišu, odakle ima blizu 80 kilometara, 40 od Kruševca i oko 80 kilometara do Zaječara i državne granice sa Bugarskom. Kroz grad, pored auto puta i drugih važnih saobraćajnica iz čitave zemlje, prolazi i međunarodna železnička pruga.

Do Paraćina možete stići autobusom iz svih većih gradskih centara u okruženju: Beograd, Niš, Kragujevac, Kruševac, Čačak, Zaječar, Bor, Jagodina,…

Direktne linije za Paraćin saobraćaju svakodnevno. (Više informacija na: Eurolin Paraćin, Niš Ekspres, Frenkikomerc ili na autobuskoj stanici sa koje želite da krenete).

Do Paraćina možete doći i vozom iz svih gradova koji se nalaze na trasi železničke pruge Beograd-Niš, kao i na trasi Kraljevo-Paraćin. (Stanični red dolazaka za Paraćin)

Bivša vojna kasarna “7. juli” nalazi se iza gradskog stadiona u Paraćinu, na oko 500 metara udaljenosti od železničke i autobuske stanice, na ulazu u grad sa regionalnog puta Jagodina-Ćuprija-Paraćin.

Vidimo se na Energiji!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pagePin on PinterestShare on Google+
Recommended Posts

Leave a Comment