DJ-evi SA DRUGE PLANETE, DOLAZE NA ENERGIJA FEST!

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo prva imena koja će nastupiti na Energija Festivalu 2018.

Centralno ime prve festivalske večeri je italijanski sastav „DJs From Mars“, koji je u samom vrhu najboljih izvođača na svetu, uvršteni i na listi DJ MAG Top 100 DJ-eva na planeti, a čije obrade pesama podržavaju i puštaju najbolji od najboljih, poput Davida Guetta-e, Steve-a Aoki-a, Hardwell-a i mnogih, mnogih drugih.

Uspeli smo u pokušaju da dovedemo poznata svetska imena na naš festival i to već u drugoj godini postojanja festivala, pritom imena koja se ne vrte u našoj zemlji na svakom drugom festivalu, nego su praktično ekskluziva za domaću publiku. „DJs From Mars“ posle toliko godina svetske slave prvi put u Srbiju dolaze baš na „Energija Fest“, a slično je i sa ostalim strancima. Drugo veče festivala će kao i prošle godine biti orijentisano ka tehno muzici, ali za detalje ćete morati da se strpite nekoliko dana. 

Ostaćemo dosledni svojoj misiji da „Energija Fest“ publici u našoj sredini približi spektakl kakav mogu da dožive na velikim i skupim festivalima, uključujući i imena izvođača, ali mnogo bliže svom mestu stanovanja i po ceni koju će svi moći da priušte, bez problema. 

U danima pred nama očekujte i ostala iznenađenja u ovogodišnjem programu, kao i informacije o ulaznicama.

Sve dodatne informacije možete pratiti i na Fejsbuk stranici festivala.