Porngroove dolazi na Energiju!

Da, dobro ste pročitali, porngroove i ne, nije to što mislite!

Pored globalnih zvezda DJs From Mars, 27. jula će program Energija Festivala pojačati i jedan od najtraženijih domaćih DJ dua, Divolly & Markward!

Oni su začetnici #porngroove-a, jedinstvenog spoja afro perkusija, latino vokala i zaraznih melodija koje vam ne daju mira na podijumu za igru. Ovaj jedinstven muzički spoj, osvojio je svet elektronske muzike, pa su tako, pored nastupa na velikim domaćim festivalima – Exit (Dance Arena), Soundlovers, Vibe Fest, Fire Festival itd. Divolly i Marward osvojili i čitavu Evropu. Brojni su njihovi nastupi širom starog kontinenta, od kojih je najzapaženije njihovo pojavljivanje na prestižnom Amsterdam Dance Event-u.

Njihove pesme, na Tommorowland-u, drugim najvećim svetskim festivalima i BBC radiju vrteli su Fatboy Slim i Fedde Le Grand. Pesma “Batucada” koju su uradili u saradnji sa sastavom Drop Department ima preko 100.000 slušanja na Spotify platformi, dok je saradnja sa Antoine Clamaran-om na pesmi “Zumba E” donela i osvajanje Beatport Top 100 liste.

Za Energija Fest najavljuju opasan #porngroove i žurku koju će Paraćin dugo pamtiti!

Energija Fest ostaje veran svojoj misiji da jedan takav spektakl približi svima koji zbog materijalne situacije to do sada nisu mogli da priušte u većim gradovima, tako da ulaznice možete kupiti za 400 i 600 dinara za jedan, odnosno oba dana festivala.

Nabavite svoju ulaznicu na sajtu DD Tickets-a i u svim WinWin Shopovima širom zemlje.

Vidimo se na ENERGIJI!