ZATVARANJE ENERGIJA FESTA KOJE CE SE PAMTITI!

Njega ne treba posebno predstavljati, jer je ime Marko Milosavljević sinonim za elektronsku muziku u Srbiji.

Nema kluba i festivala koji se može nazvati značajnim na teritoriji Ex YU, bez nastupa Marka Milosavljevića. Legenda kaže da su Marko Nastić i Dejan Milićević kao već izgrađeni velikani, u Trsteniku pronašli “klinca” koji ih je toliko oduševio svojim poznavanjem muzike da su ga odmah “usvojili”. Nakon toga, istorija se piše sama, a ova trojica su srž domaće DJ scene.

Pasionirani kolekcionar vinila i ljubitelj klavira, sintisajzera i ritam mašina, koautor kultne emisije na radiju B92 “Music for body and soul”, Burn ambasador i vlasnik najpoznatije etikete iz Srbije “Recon Warriors” se najiskrenije nada da ga publika nikad neće vezivati za samo jedan muzički žanr.

No, ipak, Marko Milosavljević će zatvoriti “techno veče”, 28. jula i ovogodišnji Energija Fest, na način kako je to mnogo godina radio na Exit Festivalu, zatvarajući legendarnu Dance Arenu.

Nabavite svoju ulaznicu na sajtu DD Tickets-a i u svim WinWin Shopovima širom zemlje po ceni od 400 i 600 dinara za jedan, odnosno oba dana festivala.

Vidimo se na ENERGIJI!