Popunjen line up za Energija Fest 2018

Nakon hedlajnera ovogodišnjeg festivala, sastava DJs From Mars i Loco & Jam, kao i domaćih, Divolly & Markward i Marka Milosavljevića, u prethodnih nekoliko dana, na zvaničnoj stranici događaja Energija Fest 2018 objavljena su i regionalna imena, koja će biti zadužena da uvedu publiku u spektakl koji ih obe večeri očekuje.

Prve večeri festivala, uvertira će pripasti mladom i uspešnom producentu Dafter-u, iz Jagodine, koji do festivala najavljuje još nekoliko autorskih izdanja, a premijeru će imati baš na Energija Festu.

Pored Dafter-a, 27. jula nastupiće i miljenik publike u Paraćinu i Pomoravlju uopšte. U pitanju je momak koji je bio i najbolji utisak velikom broju posetilaca Energija Festa, 2017. godine, što zbog maske, pod kojom nastupa anonimno, što zbog neverovatne energije koju u svojim setovima pravi. Nakon velikog broja zahteva publike, WortexX će još jednom nastupiti na zatvaranju prve večeri Energija Festa.

Druge festivalske večeri, 28. jula, u Paraćin dolazi “komšija” iz Zaječara, Pagan aka Dr. Adji, vlasnik etikete “Subbteraneus“, DJ sa respektabilnim iskustvom ali i naš cenjen producent, širom sveta.

Za kraj, tu su još takođe miljenici domaće publike, dvojac Eaten Beat, koji će, svojim energičnim i melodičnim setovima pokazati zašto ih publika u Pomoravlju toliko voli.

Ne zaboravite da ulaznice za Energija Fest možete kupiti u prodajnoj mreži DD Tickets-a (online na linku: https://bit.ly/2IdJScu) kao i u Win Win Shop-ovima širom zemlje i to po ceni od 400 dinara za jednodnevnu i 600 dinara za dvodnevnu ulaznicu!

Vidimo se na ENERGIJI!