ANDRIJA ANZEL

Andrija Anžel
Ubedljivo najmladji među DJ ekipom, ali…

Najmlađi i najperspektivniji DJ iz Paraćina – Andrija Anžel.

Ovaj momak već sa 12 godina pravi svoje prve DJ korake i zaljubljuje se u elektronsku muziku, fasciniran svim njenim žanrovima. Pod mentorstvom Djix-a, dobija šansu da prvi put i nastupi na lokalnim žurkama, sa nepunih 18 godina, gde uvažava sve savete starijih i iskusnijih i vrlo brzo napreduje. Bilo je potrebno par nastupa pa da ovaj momak postane ravnopravan član ekipe “Full House” koja organizuje neka od najboljih dešavanja u Pomoravlju, uključujući i Festival “Energija”.

Sebe pronalazi u spoju Tech House i Techno muzike, ali i tek kako ume da iznenadi muzičkom širinom i napravi fantastičnnu zabavu.

Početak 2016. godine, kada je prvi put suvereno stao za DJ pult, najavio je uzbudljivu godinu za ovog mladog momka, što se nastavilo i u 2017. Za sada je nastupao pretežno u Pomoravlju, ali se može pohvaliti i uspešnim nastupom na Urban Bug Stage-u, Dev9t festivala, prošle godine.

Anžel ovih dana pravi svoje prve korake na polju muzičke produkcije, a njegova budućnost vrlo je blistava!

Na Festivalu “Energija” slušamo ga u petak, 28. jula.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pagePin on PinterestShare on Google+