DJIX & TEACHR

TeachR
DJIX
Setovi ovog dua ne ostavljaju nikog ravnodušnim a svo njihove umeće se odražava i kroz nastupe, koji se dugo pamte!

Duo koji čine DJIX i Teachr ne treba posebno predstavljati. Obojica su izuzetno poznati publici u Pomoravlju, gde na svakoj žurci atmosferu dovode do same tačke usijanja!

Imaju višegodišnje iskustvo na sceni, sa mnoštvom projekata i prvo zapaženim indivialnim karijerama.

DJIX je bio urednik dve radio emisije, Urban Life i DKR Serial Killers i nekoliko autorskih izdanja, kao i nastupe na nekim od najznačajnijih muzičkih događaja u zemlji: Love Fest, Soundlovers Festival, Exit Share Conference, Šumadija Fest itd.

Teachr je definitvno jedan od tehnički najpotkivanijih DJ-eva u regionu. Iza sebe ima niz uspešnih festivala, kao što su Foam Fest, Vibe festival, Warehouse of sound i Šumadija fest. On je takođe i zapaženo učestvovanje na takmičenju Afirmisanje, koje je održano u “Umetničkom kutku” u Kragujevcu, gde je njegov set pohvalio, niko drugi no i sam Marko Nastić.

Od 2016 iz prijateljstva ostvaruju saradnju koja je urodila plodom, pa su zajedno, između ostalog nastupili i na najprestižnijem festivalu u Evropi – EXITu.  Setovi ovog dua ne ostavljaju nikog ravnodušnim a svo njihove umeće se odražava i kroz nastupe, koji se dugo pamte!

Poslušajte ih i u subotu 29. jula na Energiji!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pagePin on PinterestShare on Google+