FILTHY KID

Filthy
Njegove pesme su i u ovoj godini spremne da opet osvoje najjače izdavače i vrhove Techno top lista!

Godina za nama, 2016. označila je veliku prekretnicu za mladog talentovanog producenta iz Niša – Filthy Kid-a. Izdanja poput Mercy EP, i Mutual EP su podržana i puštana od strane vodećih u ovom poslu – Cristiana Varela-e, Spartaque-a, Nicole Moudaber, Joseph Capriati-a, Luigi Madonna-e itd.

Pesma “Great” je stigla na Top 10 Techno chart na svim većim online prodavnicama, kao i remix za Richarda Clebera, koji je bio 14. na Beatport Techno Top 100 listi. Svoja izdanja potpisuje za  Phunk Traxx, mTechno, Groovant, Gain Records itd.

U njegovim setovima se prožima eksperimentisanje sa deep, tech i techno muzikom. Nastupi širom naše i okolnim zemljama su uticali na njegovo iskustvo i jasnu viziju njegove muzičke karijere, koja prosto cveta!

Tokom 2017. godine nas očekuju mnoga njegova izdanja, kao i čitav album, u saradnji sa drugim našim Techno producentima. Kaže da je u ovoj 2017. spremniji nego ikad da svoju karijeru podigne mnogo viši nivo.

Kako to izgleda, videćemo na Energiji, u subotu 29. Jula.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pagePin on PinterestShare on Google+