Zv1

Zv1
Event menadžer koji je stao sa “one strane” pulta i zaljubio se…

Zvone je veliki fan muzike, entuzijasta, koji organizuje najbolje žurke u Paraćinu, a zatim i u okolnim gradovima.

Brojne žurke, energija i publika su ga privukle da se i sam oproba za DJ pultom 2014. godine, a nova veština u kojoj je ubrzo sve bolji, kao i želja da probudi mladu publiku u Paraćinu i zainteresuje je za elektronsku muziku ga čvrsto vezuje za ovaj hobi. 
Na terasi hotela “Petrus” pokreće serijal žurki #Summernights gde je prvenstveno bio zastupljen deep house i nu disco pravac, a narednih sezona i popularniji edm zvuci.

Krajem 2015. ostvaruje prvu ozbiljnu saradnju sa Djix-om i pokreće novi serijal žurki pod okriljem “Full House Serbia” i sa deep-a prelazi na progressive house i tech. Ubrzo se FhS ekipi pridružuju i TeachR i Andrija Anžel, tako da je saradnja ovog četverca postala još jača i učestalija, a žurke koje prave nezaobilazni provod mladih u malom gradu.

I dalje u ulozi event menadžera, ali i DJa, Zv1 učestvuje u brojnim projektima u Pomoravlju definišući pravce kojim želi da se njegovi nastupi karakterišu. U želji da uživa sa publikom, prihvata da nastupa medju prvima i headliner ulogu ostavi nekim zvučnijim imenima od sebe, tako da je pored clanova FhS, imao priliku da saradjuje sa Wortexx-om, Petrovitz Jugoslavi-om, Filthy Kid-om,  Mande-om i Andrew Meller-om na #GdeGori eventu.

Voli melodične trake, i ume da iznenadi mešajuci manje poznate sa zaboravljenim.
Od toga kreira svoje setove u G-house ili Techno varijanti, zavisno od strukture publike, i kompletnog line up-a.

Zv1 će publiku na Energija Festu zagrejati u petak, 28. Jula.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pagePin on PinterestShare on Google+