DJs From Mars

Italijani Luca Emanuele Ventafridda i Massimiliano Garino najpoznatiji su širom sveta po svom umeću mashup-ovanja (kombinovanje više pesama u jednu, novu pesmu).

Njihovo kombinovanje različitih muzičkih žanrova, od popa i roka, do elemenata različitih vrsta elektronske muzike, uz dodatak svojih jedinstvenih bitova i bas linija dovelo je do njihove vrtoglave popularnosti širom sveta.

Njihove obrade na YouTube-u broje desetine miliona pregleda i svetska groznica za “Marsovcima” je mogla da počne.

Dodatnu popularnost donosi im njihov specifičan kostim za nastup – kao “Marsovci”, nastupaju maskirani, sa interesantno dizajniranim kutijama, na glavi.

Ubrzo dobijaju mnogo zahteva za remikse, pa tako postoje njihovi remiksi za pesme: Sean Paul-a, Pitbull-a, Dirty Vegas-a, Fragma-e i mnogih, mnogih drugih.

Njihove pesme i remiksi su zvanično podržani i remiksovani od strane imena poput Tiesto-a, David Guetta-e, Carl Cox-a, Chuckie-a, Firebeatz-a, Laidback Luke-a, Paul Van Dyk-a, Bob Sinclar-a i mnogih drugih…

Godine 2013. DJs From Mars su zvanično proglašeni i jednim od najpopularnijih izvođača na svetu, ulaskom na listu DJ MAG TOP 100.

Poslednjih nekoliko godina DJs From Mars su praktično neprestano na turneji, sa više od 120 nastupa svake godine, širom sveta i jedni su od najzauzetijih imena na svetskoj sceni. 

Ove godine beleže svoj prvi nastup u Srbiji. Biće to 27. Jula na Energija Festu!

DJs From Mars social media: