Marko Milosavljevic

Poznat kao veliki kolekcionar vinyla, kao i ljubitelj sintisajzera i ritam mašina, Marko Milosavljević je jedan od najaktivnijih izvodjača elektronske muzike u Srbiji!

Legenda kaže da su Marko Nastić i Dejan Milićević kao već izgrađeni velikani, u Trsteniku pronašli “klinca” koji ih je toliko oduševio svojim poznavanjem muzike da su ga odmah “usvojili”.

Konstantno eksperimentiše i istražuje sve forme elektronske i alternativne muzike. Kako nastupa vec 15 godina, svirao je svuda u regionu, na svim bitnim festivalima, a takodje je putovao i van granica stare Jugoslavije, nastupajući u Nemačkoj, Engleskoj, Španiji, Holandiji, Gruziji, Grčkoj, Madjarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, kao i u Kanadi.

Nakon njegovog debi izdanja za Belgrade Coffe Shop kompilaciju 2006-te godine, Marko konstantno radi na novim projektima, obuhvatajuci različite domene elektronske muzike.

Marko je bio koautor kultne emisije na radiju B92 “Music for body and soul”, Burn ambasador je i vlasnik najpoznatije etikete iz Srbije “Recon Warriors”. Najiskrenije se nada da ga publika nikad neće vezivati za samo jedan muzički žanr.

Marko Milosavljević dolazi na Energija Fest 28. jula!

Marko Milosavljevic social media: